49,7325$%0,17
55,7218€%-0,13
66,5640£%-0,11
6.401,11%-0,37
42.079,00%0,00
%
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve eski parti yöneticilerinin ayrılmadan önce CHP kasasından Yeni Parti’ye 5 milyon 100 bin TL bağış aktardıklarını öne sürerek paranın iadesi için ihtar çekildiğini, ödeme yapılmadığı takdirde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerle gerçekleştirdiği kahvaltılı buluşmada siyaset gündemine dair çarpıcı iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki eski parti yöneticilerinin, CHP’den ayrılmadan önce parti kasasındaki 5 milyon 100 bin TL’yi Yeni Parti’ye bağış adı altında aktardıklarını öne sürerek paranın iadesi için resmi ihtar çekildiğini duyurdu.
“AHLAKİ DE DEĞİL, DOĞRU DA DEĞİL”
Partinin banka hesabının tasfiye edildiğini belirten Kılıçdaroğlu, işlemin etik dışı olduğunu vurguladı. Açıklamasında sürecin hukuki boyutuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin bankadaki hesabını tasfiye etmişler. Bu hiç ahlaki değil ve ciddi bir sıkıntı. Kendilerine bir yazı yazdık ve paranın iadesini istedik. İmza yetkisini siz kendi çıkarınız için başka amaçla kullanıyorsunuz, bu hiç ahlaki değil, doğru da değil. Aksi halde Sayıştay denetiminden de başka sorunlar çıkar ve bize hazineden gelecek olan para kesilebilir.”

Özel ile Kılıçdaroğlu, eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze töreninde bir araya gelmişti.
ÖDENMEZSE YASAL SÜREÇ BAŞLATILACAK
Paranın belirtilen süre içinde CHP hesaplarına iade edilmemesi halinde hukuki yollara başvuracaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve diğer Yeni Parti yöneticileri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.
Devlet Bahçeli: Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır
1
AK Parti’den erken seçim çıkışı! İşte Erdoğan’ın yeniden adaylığı için üzerinde durulan formül
1851 kez okundu
2
Mansur Yavaş CHP-Yeni Parti geriliminde tercihini yaptı
961 kez okundu
3
Seçim sistemi değişiyor mu? Bahçeli’nin çağrısı sonrası AK Parti’den hamle!
153 kez okundu
4
Erdal Beşikçioğlu, siyasete girdiğine pişman oldu: Özgürlüğüme kavuşunca…
113 kez okundu
5
CHP’de 48 isim ihraç edildi!
96 kez okundu
OSMAN DİYADİN’DEN FON SORUŞTURMASI UYARISI: “SIRA KİMLERE GELİYORSA BİLİN Kİ…”
Bahçeli: 7 Şubat 2027’de olağan kongremizi gerçekleştireceğiz
1 milyon kişinin borcu silinecek! Meclis’te hazırlıklar başladı
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti’ye ihtar: 5 milyon lirayı geri verin
Gökyüzüne çıktı, borsada çakıldı! Tesla’ya ağır darbe
Libya parlamentosu Türkiye ile deniz yetki anlaşmasını onayladı
Üsküdar Belediyesi’nde başkan vekilliği seçimi yapıldı: AK Parti’nin adayı kazandı
Devlet Bahçeli: Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır
Akın Gürlek, Özgür Özel’den 750 bin TL tazminat kazandı
Mehmet Şimşek’ten fon açıklaması: 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
chicago-heating-repair.com deneme bonusu verabetgiris.co verabettgiris.com